29 Şubat 2008

PORSELEN DEMLIK CAY SAATI ETGINLIGI/16.(LOKMA)




Tekrar merhaba arkadaslar.Sevgili arkadasimiz,
http://papatya68.blogcu.com
/ benide p.d.c.s.e.16 ya davet etmis.Bende bu bes cayi icin hazirladigim atistirmaliklarla katiliyorum.
Buyur arkadasim tarifin hazir.
MALZEMELER:
2 bardak ilik süt
1 tane yas maya
2 kasik seker
1 kasik tuz
Aldigi kadar un.(hamur civiktan biraz kati olacak)
Kizartmak icin sivi yag.




YAPILISI:
Hamuru yogurduktan sonra mayalanmasi icin biraz bekliyoruz.Daha sonra,hamurdan büyük bir beze aciyoruz.Bicakla kare kare kesip,kizgin yagda kizartiyoruz.AFIYET OLSUN.

23 yorum:

  1. Himmm! nefis görünüyor lokmalar,bizde lokma deriz bunlara ve nefis olurlar cok severiz.Ellerine saglik meralcigim.
    Iyi hafta sonu diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ellerine saglik Meralcigim
    Bizdede malesef son günler biraz fazla Hamur isi yapildi..Ahh ahh benim Kilolar nolcak..
    Ama böyle lezzete kim hayir diyebilirki


    SEVGILER

    YanıtlaSil
  4. DUYURUUUUUUU…….
    PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ "17"



    PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 17 http://nasibim.blogcu.com/ ve http://selmahlc.blogcu.com/ tarafından hazırlanmıştır.
    Akşam üstü sohbetine gelen dostlara,
    Hanımlarla yapılan günlere,
    Beş çayına gelen misafirlere,
    Her biri birbirinden lezzetli tarifler.........

    ------------------------------------------------------------------------------------------

    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;01.03.2008--09.03.2008 Tarihleri arasında PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİBELİĞİNİ*** http://sefertasi.blogcu.com ****
    Yani BEN YAPACAĞIM SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLER KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ ETKİNLİĞİMİZE İNŞAALLAH.TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK.VE TARİFİNİZE "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ "17" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI.TARİFİNİZ HAZIR OLUNCA SAYFAMA YORUM OLARAK DUYURU BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM.CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASI. GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR.BEN SİZE GERİ DÖNÜP.TARİFİNİZİ KOPYALAYIP SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SELAM VE SEVGİLERİMLE......

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. selam hayırlı sabahlar tarifi aldım elne sağlık canım kahvaltı tabağını götürüyorum bloğa katıldığın için çoook teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  7. http://hunerlieller.net2 Mart 2008 10:32

    selam canım..bizde buna kabarcıık deriz:)))çok severek yaparız veee yeriz.eline saglık arkadaşım..çok güzel görünüyor.pazar kahvaltısı için güzel bir seçenek...iyi pazarlar dilerim.sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Meralcimm off offf pazar pazar nasıl canımı çektirdin anlatamam.Kalkıp yapsam diyorum çok üşeniyorum:)Ellerine sağlık hayatım

    YanıtlaSil
  9. canım enfes bir tabak hazırlamışsın.resmen bittim.bende şerbetsiz lokmayla kahvaltıya bayılıyorum.ellerine saglık.canımmm asla espirilerini çok kırıcı olmadıktan sonra onuda sen yapmassın zaten yanlış anlamam kocaman öptümmm

    YanıtlaSil
  10. http://asotu.blogcu.com2 Mart 2008 21:03

    merhabalar;
    bizim mafiş dediğimiz hamur işi bu.çok severek yapar ve yeriz.sizin yaptıklarınızda şahane kabarmış.ellerinize sağlık.
    sebilay.

    YanıtlaSil
  11. canım ellerine sağlık....harika görünüyor...


    http://leziz.blogcu.com

    YanıtlaSil
  12. Eline sağlık canım,çok guzel bir tabak hazırlamışsın...Selamlar.......

    YanıtlaSil
  13. çok güzelll görünüyor ellerine sağlık canım...öpüyorum

    YanıtlaSil
  14. slm
    ne güzel olmuşlar çayla nede güzel gider bunlar ellerine sağlık cnm
    iyi haftalar sana
    öptüm

    YanıtlaSil
  15. Meral'cim merhaba
    canım bu tabağı ben alabilirmiyim?
    Kim değişik modern mutfak adına nelerde yapılsa bence bundan güzel ve lezzetli bir lezzet yok. Değişikliğe açık bir insanım ama bunların yeri başka. Sevgiler canııım ellerine sağlık. Nefiissss..

    YanıtlaSil
  16. selam meralcim,

    nasilsin canim?

    lokma süper görünüyor, hele kahvalti tabagi :)) muhtesem hehe...

    neler yatin görüsmeyeli, ben tek ev baktim baska bisey degil :))

    bir begendigimiz ev var, haftaya konusmay agitcez bakalim hayirlisi :))

    canim sana güzel bir hafta baslangici dilerim,

    iyi bak kendine

    hoscakal, aysel

    YanıtlaSil
  17. bende gecen yapdim bundan ic malzemeli ama ben mayasiz hamurdan yapdim.

    nefis gozukuyor tabak.

    ellerine saglik

    selamlar

    www.aynurdantarifler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. NALANCIGIM BIRAZ ÖNCE SAYFANDAYDIM,SEKERHAMURU TARIFIYLE ILGILI ARKADASIN SAYFASINI ZIYARETE GITTIM VERDIGIN LINKTEN.GERI DÖNDÜGÜMDE YORUMUNU OKUDUM,COK TESEKKÜR EDERIM CANIM BENIM.SENIN VE TARIFIN ASIL SAHIBI SAYESINDE SU MALLAWLARIMI ALDIM BU GÜN.BAKALIM ILK SEKER HAMURLU PASTAM NASIL OLACAK.SIMDIDEN COK HEYECANLANIYORUM:)))
    YORUMUN ICIN COK TESEKÜRLER CANIM.
    GÜLDENCE KEBABINI YAPTIGINDA EYER ACILI SEVIYORSAN SOSUNU GAYET ACI YAPABILIRSIN.BENIMKI EPEYCE ACILIYDI.BIZ ACIYI COK SEVIYORUZ,TABIRI CAIZSE ALEV ALEV YERIZ ACIYI.
    IYI GECELER CANIM.

    YanıtlaSil
  19. HAyatım tarifi bende eşimin ablasından aldım,tatlının özelliği soğuk su dedi.Ama çok güzel oluyo.Öptüm

    YanıtlaSil
  20. HAyatım tarifi bende eşimin ablasından aldım,tatlının özelliği soğuk su dedi.Ama çok güzel oluyo.Öptüm

    YanıtlaSil
  21. HAyatım tarifi bende eşimin ablasından aldım,tatlının özelliği soğuk su dedi.Ama çok güzel oluyo.Öptüm

    YanıtlaSil
  22. HAyatım tarifi bende eşimin ablasından aldım,tatlının özelliği soğuk su dedi.Ama çok güzel oluyo.Öptüm

    YanıtlaSil
  23. Meralcim ne güzel olmuşlar puf puf ellerine sağlık çayla ne güzel gider bunlar mımmm harika.
    sevgiler öptüm bay

    YanıtlaSil