4 Ağustos 2008

BEN GELDIMMMMMMM

HOSGELDIN REMZI BEBEK.......
Cümleden merhabaaaaaaa.
Ben geldimmmmm.
Tatilimiz bitti ve evimize geri döndük.sükürler olsun,kazasiz,belasiz geri dönebildik.
Cok güzel bir Türkiye tatili gecirdik.Eeee Türkiye olurda güzel olmazmi degilmi?
Ama tatilin en güzel yani....HALA... oldum Hala! cok güzel bir duyguymus.Darisi diger halalarin basina.
Izinimizin ikinci haftasinda Remzi bebek dünyaya geldi.O kadar güzel ,O kadar tatli birseydiki anlatamam.Hemen hemen izinimizin tamamini Onun yaninda gecirdik.Bu resimide hastanede Eslem Remzi`yi ilk kucagina aldiginda cekmistim.

Ne yazik ki artik bizler yine gurbete geri döndük ve hasretlik yine basladi.Ama bu sefer,bir kat daha artti :(

Izinde bol bol resimler cektim.Hepsini sirasiyla yayinlayacagim.Nerelere gittigimizi,neler yedigimizi herseyi yazacagim.Fakat simdilik bu kazanlarla bas basa birakiyorum sizleri.bilin bakalim neler kayniyor bu kazanlarda?

Görüsmek üzere hoscakalin.

9 yorum:

  1. selamlar meralcim,

    ayy bebis cok tatli, hala oldun hadi gözün aydin...

    anali babali büyür insaALLAH...

    canim kazanlarda neler pisiriliyor hmmm öndeki kazanda sanki bud varmis ama kimbilir yaniliyorumdur :))

    eee yani tatilden geldin resimleri bizde görmek istiyoruz :))

    sana ev temizlikte kolay gelsin ve esyalari yerlestirmekle :))

    hayirli günler canim öptümmm

    YanıtlaSil
  2. Canımcımmmm hoşgeldin, hayırlısı ile geldiğinize çok sevindimmm... Bebiş çok tatlı maşallah, allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun canımcımmm... Tatilin güzel geçtiğine sevindim, allah içine sindirsin inş. Canım tavuk kaynadığını görüyorum ama keşkek olabilir mi acaba, ben keşkek diye düşünüyorummm... öpüyorum seni, diğer resimleri bekliyorum, sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. Meral'cim hoşgeldin, tatilin güzel geçmesine çok sevindim, fotoğrafları bekliyoruz.. Remzi bebek de hoşgeldi, maaşallah ne kadar tatlı.. ALlah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın inşallah.. Kazandakilere gelince ben de tavuğa benzettim.. Cevabı bekliyorum.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Meral canım hoşgeldin sefalar getirdin..Özledik vallahi...Tatil güzel geçmiş birde üzerine hala olmuşsun Allah annesine babasına bağışlasın çok tatlı çok,41 kere maşallah...Darısı başıma...
    Kazanlarda ne kaynıyor tam seçemedim ben...

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Meralcigim,hosgeldin canim.Hala olmak cokgüzel bir duygu ben bilirim kizi görmedim daha ama oglani cok özledim,bana telefonda "hala" demesi bitiriyor beni:)Allah ahyirli ömürler yazsin kücük bebege,anali babali büyüsün.
    Kazanlara gelince bence de tavuk diyorum yada horoz diyeyim:)Hepsini sen mi yedin yoksa:)))

    Görüsmek üzere hoscakal canim...

    serap.

    YanıtlaSil
  6. canim hos geldin
    hala olmak cok güzel bir duygu bu sevinci 13 sefer yasayan biri olarak iyi bilirim, malesef sayili günler cabuk bitiyor iste ama hersey nasip kismet demekki bizlerin kismetide gurbet ellerde
    Kazanlarda nelermi var vallahi ben tavuga benzettim ama bilmiyorum sanki böyle dügün yemegi pisiyormus gibi iclerinde resimlerini sabirsizlikla bekliyorum islerinde kolay gelsin canim simdi temizlik yerlesme bayagi oyalar seni hadi kolay gelsin öptüm

    YanıtlaSil
  7. selam canım hoşgeldin..remzi bebek hoş şirin allah bagışlasın..hala olmak çok güzel bende halayım:))kazanlarda kaynayan şey bence tavuk ama o kadar tavugu kim yiyecek acaba?görüşmek üzeresevgilerimle.
    http://hunerlieller.net

    YanıtlaSil
  8. Meral hoş geldin..
    Remzi bebek inşallah güzel günler görür dünyada.
    Kazanlar hmmm onlar sanki tavuk gibi ama acaba bununla pilavmı pişecek yoksa keşkekmi?.
    Cevabı bekliyorum bay.

    YanıtlaSil
  9. canım allah analı babalı büyütsün banada hala olmayı nasip etsin inşallah.Kerdeşim evleneli 4 yıl oldu ama bebekleri olmadı lütfen sizlerde dualarınızı eksik etmeyinde bende hala olıym.çünkü çooook istiyorum benim gibi bütün ailede istiyor allah kimseyi anne ve babalık duygusundan mahrum bırakmasın.ve halalık:))

    YanıtlaSil