28 Eylül 2009

FIRINDA KABAK



Merhaba arkadaslar.
Nasilsiniz bakalim?
Bizler iyiyiz.Havalar artik iyice sogudu.Eh artik evlerde daha cok kaliriz degilmi?
Bugün sizlere cok basit bir tarifle geldim.Basit dedimse öyle hafife almayin haaa:))Lezzeti süper.Benden söylemesi.
Yapilisi söyle oluyor.Kabaklarimizi tepsiye ince ince dogruyoruz.Üzerine biberleri dogruyoruz.En sonda halka halka domates dogruyoruz.Zeytinyag ve tuz ilave edip,firinda pisiriyoruz.
AFIYET OLSUN.

6 yorum:

  1. et yemeklerinin yanında harika bir garnütür ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Hmmm, görüntü cok güzel, tadini da söyle bir hayal etmem gerekiyor, ellerine saglik diyorum arkadasim.

    Nefis lahmacunlardan sonra yoksa diyete mi basladin kiz???

    Selamlar ve kocaman öptüm.

    Bu güzel ve sicak havalardan sonra acikcasi insan hic kendini tekrar eve kapatasi gelmiyor. Bu yil buradaki havalar bizleri cok simartti simdide zor geliyor valla.

    YanıtlaSil
  3. Meral'ciğim bir dahaki yaptığında içine mutlaka sarımsak ta doğramanı tavsiye ederim. O kadar güzel yakışıyor ki. Benim de en sevdiğim kabak yemeğidir. Hem hafif, az kalorili ve çok lezzetli. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. Bu tam benlik bir yemek olmuş, sebzeli ve hafif:).
    Ben bazen halka halka kestiğim kuru soğanları da ekliyorum kabak yemeğine, o da çok yakışıyor.
    Ellerine sağlık:).
    Sevgiler..
    aslı

    YanıtlaSil
  5. En hafif yemeklarden biri,biber ve domates lezzetlenmiştir...
    ellerine sağlık..

    Sevgiler...

    YanıtlaSil