3 Temmuz 2009

PUDINGLI KEK




Merhaba arkadaslar.
Biliyorum cok zaman oldu birseyler yazmayali.
Fakat buralara bir telas geldi sormayin.Herkesde izin telasiydi gidiyor.Eee hal böyle olunca Meral´de bos dururmu:)))Temizlik Allahima sükürler olsun bitti:))Alisverislerde tamam sayilir.Artik bir bavul hazirlamak kaldi.16 temmuzda yola cikiyoruz.Insallah cok zor bir yolculuk olmaz.Giden arkadaslar Gümrük kapilarinda 2,4,ve 7 saat beklediklerini söylüyorlar.Hadi hayirlisi.
Bu arada Almanya cok sicak bu günlerde.Hal böyle oluncada insanin mutfaga giresi gelmiyor.Kizartma ve yaninda bol yogurt vazgecilmezimiz bu aralar.
Gecen gün canim kakaolu kek istedi.Ortaya cok güzel bir tarif cikti.Mutlaka deneyin derim.
gelelim tarife.
PUDINGLI KEK.
MALZEMELER:
3 yumurta.
1/5 bardak seker.
yarim bardak sivi yag.
1 bardak süt.
1 paket kakaolu puding.
1 paket kabartma tozu.
1 paket vanilya.
2 kasik kakao.
Aldigi kadar un.
YAPILISI:Yumurta ve sekeri güzelce köpürtüyoruz.Ardindan sivi malzemelerimizi katip,karistiriyoruz.Daha sonra kakao ve pudingimizide katip,iyice karistiriyoruz.Diger malzemeleride katip,kalibimiza aliyoruz.180 derecede 45 dak pisiriyoruz.AFIYET OLSUN.

3 yorum:

  1. CANIM ELLERINE SAGLIK NEFIS GÖRÜNÜYOR AFIYET OLSUN BIZ DE DE TELAS BASLADI FRANKFURT HAVAALANINDAN ISTAMBULA UCACAGIZ VALIZLERIMIZI KAPATTIK GÜNSAYIYORUZ ISALLAH SABAH UCACAGIZ SANA IYI HUZURLU YOLCULUK SEVGILERIMLE ÖPTÜM:

    YanıtlaSil
  2. canım işlerinde kolaylıklar diliyorum.kızartma da kek de harika görünüyor.ellerine sağlık.şimdiden iyi yolculuklar diliyorum.sevgilerimler...

    YanıtlaSil
  3. bende keki çikolata sosla denedim harika oldu...pudinklede çok güzel olmuştur....
    ellerine sağlık...
    sağlıklı ve huzurlu bir türkiye tatili geçirmeni diliyorum canım...
    yolun düşerse beklerim...

    YanıtlaSil