MALZEMELER
750gr un
tuz
su
ICI ICIN
300gr kıyma
2 tane soğan
karabiber
tuz
ARASI ICIN
1 paket margarin
YAPILISI:Hamurumuzu yogurup dinlendiriyoruz.Daha sonra esit parcalara bölüp,tabak büyüklügünde aciyoruz.Erittigimiz margarinden her araya sürüp,üst üste diziyoruz.Daha sonra merdaneyle sofra büyüklügünde bir beze aciyoruz.daha önceden hazirladigimiz kiymali icimizi kare kare kesdigimiz hamurun ortalarina koyuyoruz.bohca gibi kapatip,yagladigimiz tepsiye katladigimiz tarafi ters gelecek sekilde diziyoruz.Üstüne sivi yag sürüp.200 derecede kizarana kadar pisiriyoruz.Istege göre sarimsakli yogurt dökerek üstüne servis yapiyoruz.AFIYET OLSUN.
Meralcim eline saglik.Bizde bosnagiz..Bu mantiyi ilk defa gördüm.Ilginc geldi..Sevgiler
YanıtlaSilEllerinize sağlık,değişik ve nefis görünüyor.
YanıtlaSilen sevdigim annem yapardı elinize saglık
YanıtlaSilHayirli aksamlar canim .Ellerine emeklerine saglik sevgiler öptüm.
YanıtlaSilKandilin kutlu olsun canim öptüm.Huzur dolu bir hafta diliyorum tüm kalbimle
YanıtlaSilTatlilar gülcandan
hayirli kandiller :)
YanıtlaSilKardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...
YanıtlaSilsevim
meralcim, bulusma düzenliyorum, katilabilirse sevinirim
YanıtlaSilsevgilerimle sevim