13 Ağustos 2008

OKULLAR ACILDI.

Herkeze merhabalar.Umarim herkez iyidir.Ben cok iyiyim ve mutluyum.Kizim ve oglum bu hafta okula basladilar.Daha önce bu mutlulugu oglumda yasamistim.Onun okula ilk basladigi gün hala gözümün önünde.Simdi ise sira kücük Eslem`de.hersey sirayla degilmi.Simdi abisinin gectigi yollardan Eslem`de gececek.Yüce Rabbim bütün cocuklarin gelecegini parlak yazar insallah.Lütfen dualarinizi eksik etmeyin.Allah zihin acikligi versin ve bütün cocuklara yeni dönem hayirli ve ugurlu olur insallah diyorum.
Oglum Halil ve arkadaslari,yeni basladiklari okulun ilk günü ,gökyüzüne balon ucurdular.Okula gitmaden önce evdeki son hazirligimiz.Eslem´in sinifi ve ögretmeni Fr.Ossenbrink.(Ayni zamanda oglumunda ilk okul ögretmeniydi kendisi.

19 yorum:

  1. canım ziyaretinize okadar çok sevindimki;bende iki çocuk annesiyim ve tüm anneler gibi düşünüyorum.allah herkesin çocuğunu da bizimkileride ana babalarına bağışlasın rabbim hepsine zihin açıklığı versin inşallah.ben ziyaretine hep geleceğim senide tekrar bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. günaydin meralcim,

    aaa ne hos resimler eklemissin...

    nasilsin canim? umarim iyisindir... okul baslangici cok eglenceli görünüyor ballonlar falan süper olmus :))

    ee napcan bugün, ev toplucam deme hehe:)) ben isdeyim yarin son is günüm, tatile giricem 3 haftaligina ohhh beee :)))))

    sana hayirli günler dilerim, öptüm canim

    YanıtlaSil
  3. MERHABALAR CNM NE GÜZEL KIZINDA SENDE ÇOK MUTLUSUNUZ RABBİM BU MUTLUGUNUZU BOZMASIN İNŞ. BENDE O GUNLERİ GÖRÜRÜM İNŞ. BAŞARILIBİR ÖGRENCİ OLUR BU GUZEL TABLONUZ HİÇ BOZULMASIN ARKADSAŞIM ALLAHA EMANET OLUN

    YanıtlaSil
  4. Bir öğretmen olarak kızımıza ve oğlumuza yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum:))

    YanıtlaSil
  5. dayısı kurban olsun onlara, allah zihin açıklığı versin.
    inşallah eslem sınıf 1.si olur.allah tan tek dileğimiz ikisininde başarılı olması...

    YanıtlaSil
  6. bak kalbim ne kadar temizmiş bacım şimdi sneinkini yazdım onayladım:) hadi oku:)))
    bebeklerini ısır benim için çok tatlılar yaaa inşallah benim bebemde okullu olur bende görürüm o günleri:)

    YanıtlaSil
  7. Nekadar güzel bir tablo . Allah çocuklara zihin açıklığı ve başarı versin. Okulun açıldığı gün balon uçurtulması çok güzel ... her yıl mı yapılıyor. Kızınızın elindeki hediye paketi diğer öğrencilerde de var. bunun anlamı ne açılkayabilirmisiniz. Bir ay sonra kısmetse bizim okullarımızda açılacak. herkese sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir eğitim yılı geçirir inşallah. selamlar. canan

    YanıtlaSil
  8. Merhaba canancim.
    Öncelikle güzel dileklerin icin tesekür ederim.
    Oglum Türkiyenin orta okulu seviyesinde bir okula basladi.Ama nasil desem,bu okulda 13.sinifa kadar gidecek.Ve sonunda bir meslek sahibi yada,ünüversiteye devam edecek.Bu okulun adetiymis.Her yeni gelen 5.siniflara balon ucurturlarmis.Bende ilk defa gördüm.Cokta hosumuza gitti.O balonlarin ucundada okulun adresi ve siniflarin ismi yaziyordu.Eger o balonu bulan birisi olursa,o kagidi okula geri postalayacak.Cok güzel bir adet degilmi.
    Gelelim kizimin elindeki külaha.Seninde bildigin gibi o bir hediye paketi.Bu pakete Almanlar " Bombom Tüte "Seker torbasi diyorlar.Her ilk okula baslayan cocugun elinde olur.Cocugun ailesi cocuktan gizli icine sekerler,cikolatalar yani süpriz hediyeler koyarlar.Buda birinci sinifa baslayan cocuklar icin olan bir adettir.Üstelik bu külahlar satin alinabildigi gibi,anneler kendi hünerlerini gösterip,okul öncesi kreslerde kendileri yaparlar.Bende kendim yaptim ve süsledim.
    Galiba cok uzattim.Ama ne yapayim yazacak sey cokmus.
    Tekrar tesekür eder yine beklerim Canancim.
    Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  9. canım hadi gözün aydın .bende ilk heycanı geçen sene yaşadım.tamam anaokulunada gitti ama 1. sınıf başka bişi..hayırlı olsun cnm..

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel geleneklermiş. Çocukları okulun ilk gününde hoş süprizlerle karşılamak harika bir düşünce.Çok hoşuma gitti.Zaman ayırıp bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. BU arada kızının hediye külahı harika olmuş ellerine sağlık.
    sevgi ve sğlıkla kalın.
    canan

    YanıtlaSil
  11. hamarat annenin hali başka işte kendi küğlahınıda kendisi yapar.. oooh hemde alasından yapar ellerine sağlık meralcim harika olmuş külah valla benimde siteyesim geldii ama içi boş olmasın haaa...:))

    canım rabbim evlatlarına zihin açıklığı versin hep mutlu ve sağlıklı günlerini görmeyi nasip etsin..hepinizi mutlu görmek ne gzüel

    çook öptüm canııım

    YanıtlaSil
  12. Meral'cim hayırlı uğurlu olsun, Allah zihin açıklığı versin :) Çok tatlı maaşallah Eslem..

    YanıtlaSil
  13. Meral allah zihin açıklığı versin.Çocukların yüzü gülüyor,çok tatlılar çok .Maşallah...
    Başarı dolu bir sene olsun inşallah...

    Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  14. selamlar canim,

    sana simdilik icin bye bye diyorum...

    az dinlenme vakti ortaya cikti degerlendireyim dedim :))

    blogumla pek ilgilenemicem...

    sen tatilden geldin, simdi bende sira hihi :))

    sana ve ailene hayirli cumalar dilerim canim,

    ayrica esin dün tr den geldi bugün is yerine bana süpriz yapti, aslinda pazartesi is basi onun icin, hediyelerle gelmis bana süpriz yapti cok sevindim ya, cok özlemisim :))

    hayirli cumalar canim öptümmm

    YanıtlaSil
  15. Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..
    http://hunerlieller.net

    YanıtlaSil
  16. Meralcim yeni eğitim yılınız hayırlı olsun bizim daha 3 hafta var siz erkencisiniz:)
    çocuklara başarılar dilerim öprüm bay.

    YanıtlaSil
  17. meralcim ziyaretine ve gzüel mesajına teşekkürler tatlım..

    umarım pc deki sorunun en kısa zamanda düzelir seni özledik.. öptüm canım

    YanıtlaSil
  18. Canım benim hayırlı olsun, ne kadar güzel görünüyorlar, allah zihin açıklığı versin inş. Büyük adamlar olduğunu göresin... Eslem'in elindeki ne çok merak ettim valla :)))

    YanıtlaSil
  19. meralcim mail adresini ekledim msn den davetiye gelirse şaşırma o hülya benim :))

    YanıtlaSil